Apa!!! jeng-jeng


semenjak kebelakang nie....aku makin busy...dgn assigment...(susah nk dpt D.L every sem)and freelance..edit gambar....nk jadi O.P (opicer potogrpaer)...sepenuh masa...tak terkejar pulak..berbalik pasal edit gambar nie...mmg best edit gaba kawen nie....kena cari tone..angle yg best...crop sana-crop sini...tacap sana-tacap sini...tpi tu bukan maksud aku...hehhehe....aku tgok gambar...org kawen jer...cantik pulak bini org...pastu time dia seyum...imejin seyum kat aku...:P....bukan tu jer...time bersanding pun sama...mcm aku plak kat sebelah tu..muahahahah....almaklum laa...photograper yg tak kawen nie....mcm2 pikir....( opsss..im sory)....biasa laa..beb...MAN behind the TOOls...<<<(betol ke ejaan).... moral siter yg aku nk citer nie.....BANTU laa..aku...sepensor banyak2...mempercepatkn...lagi utk majlis aku...pulak...tpi bila ek!!! korang kena tunggu laa ...nanti aku buat kejutan....kt korang..... (kuingin kau tahu diriku disini menanti dirimu,..meski kutunggu hingga ujung waktukukukuku)ok seken citer pulak...korang dh ganti ker PUasa tahun lepas punya...klu belum tu...ganti cepat2...dh nk masuk ramandan dh bulan depan... so bulan Puasa nie...nk buat ke!! gath majlis Berbuka sama...+ karok till late nite.....apa daa.....patutnyer pergi laa...solat terawih...ish,ish,ish,,,anak muda zaman sekarang....




citer tiga, pulak....mata dh ngantuk...jdi nk tido...







noteEH :!!! siapa budak blog aku edit gaba dia ek!!! :P
kalau kita pilih kaler biru mcm tu cantik tak !!

2 comments:

meeboo said...

waaahhh ko takmo ajak aku skali ke? kwahkwahkwah

Happiness is a Journey said...

dulu perasaan cam ni gak, tapi hidup tak seindah yang disangka, sekarang tgk gambar orng kawin dah xrasa apa2 feel, sikit pun tak.skrg ada feel tgk org ada phd.xsabar nak continue dan bergelar DR!..tunggu masa n tika yang sesuai je..

citcat


Free chat widget @ ShoutMix

PESANAN

ini semua dunia!! semua mende da tulis dah..!!

Followers