heheheh/....


ermm,,...banyak ker,...macam sikit jer...tpi boleh la... kn

simpan banyak buat kawen nanti..the rest...bayar downpayment beli..nie

8 comments:

fhatiah sariaat said...

ok... kompius nih... ni bukan ptptn ke?... tapi nape perancangannye lain macam jer.. :p

zool irfan said...

baha.. dalam banyak2 kawan la kan.. aku tengok kau yang paling menyerlah..
kau memang cute lagi hensem la baha..
ni betul ni baha..
kau kira idola aku la kan..
ekceli baha.. emmm.. ala sponsor honeymoon kat sipadan pun jadi lah utk kami berdua..

bha a.k.a. Supernova said...

beki :heheh...a ah..ptptn...


zool : aku pun ada tanggungjawab...dh lama simpan..nie,...nk mengelak pembaziran jugak

Dory said...

hahhaha..puji ade makna si zool nii

Armando De Luca said...

open table kat kwn2 tak luak mana pun... murah rezeki

bha a.k.a. Supernova said...

AMin..mudah-mudahan...

MummyAju said...

meh bg sini skit...

neesa_jun said...

jimat2 wet pt!...

citcat


Free chat widget @ ShoutMix

PESANAN

ini semua dunia!! semua mende da tulis dah..!!

Followers